Meet the team

Wij vinden fotografie en kinderen een topcombinatie, want het is fantastisch om kinderen op de foto te mogen zetten! We barsten van de energie, zijn dol op vrolijkheid en we hebben plezier in ons werk. Dat stralen we ook uit naar de kinderen. Op locatie zorgen we voor een leuke en ontspannen sfeer zodat de kinderen zich helemaal op hun gemak voelen. Kortom: een fijne setting om vrolijke, spontane en mooie schoolfoto’s te maken.

We zijn inmiddels al met vier Schoolfotomeiden en dat worden er steeds meer! Als jullie schoolfoto’s laten maken door ons komen één of twee toppers uit ons team langs om schoolfoto’s te maken van op jullie basisschool of kdv.

Alle Schoolfotomeiden stellen zich hieronder graag aan jullie voor:

Schoolfotograaf Schoolfotomeiden
Lizzy

Lizzy

Ik ben Lizzy, de oprichtster van de Schoolfotomeiden. Ik heb deze toppers hieronder gevonden om samen met mij een team te vormen. Samen zijn wij de Schoolfotomeiden, want ik kan het niet alleen. Ik heb mega veel energie en vind het geweldig om met kinderen te werken. Al die energie stop ik in mijn andere passie, fotografie. Als ik een shoot doe wil ik dat de kinderen het leuk vinden dat ze bij mij langs zijn geweest. Ik zal er alles aan doen om die prachtige lach op die knappe koppies te krijgen.

Sio

Sio

Ik ben Siobhan, maar zeg maar Sio. Als kind kreeg ik mijn eerste camera en vanaf dat moment is fotografie altijd één van mijn grotere passies geweest. Ook toneelspelen – en dan vooral improviseren – vond ik fantastisch. Bij het fotograferen van kinderen kan ik deze passies combineren. Door mee te gaan in hoe kinderen de wereld zien en hier een beetje gekte aan toe te voegen creëer ik een vertrouwensband en duurt het vaak niet lang voor er een oprechte lach tevoorschijn komt. Die prachtige, gelukkige en ondeugende lach mag ik dan weer vastleggen met mijn camera. Dat is echt wat ik het liefste doe: als de kinderen plezier hebben, heb ik het ook!

Elyse

Elyse

Ik ben Elyse! Omdat fotograferen een grote hobby van me was heb ik zo’n vier jaar geleden een cursus fotografie gedaan. Na vooral veel foto’s gemaakt te hebben van mijn eigen kinderen was ik na 13 jaar werken in de kinderopvang toe aan een nieuwe uitdaging. Deze vond ik bij de Schoolfotomeiden! Met veel geduld zorg ik dat iedereen leuk op de foto staat. Ik hoop je snel te zien op een school of in de studio!

Ashley

Ashley

Hoi! Ik ben Ashley. Van jongs af aan ben ik dol op kinderen en foto’s maken. Ik werk nu 18 jaar in de kinderopvang en door een trainingskans van de Schoolfotomeiden kan ik mijn beide passies nu combineren. Het is heerlijk om die blije koppies te zien en te vertalen naar een prachtige foto. Ik heb ontzettend veel zin om te shooten! Hopelijk tot snel!

Vraag vandaag nog informatie aan

Willen jullie de Schoolfotomeiden boeken om op jullie kinderdagverblijf schoolfoto’s te laten maken? Neem dan snel contact op voor meer informatie of om een datum in te plannen!

 

Neem contact op