Schoolfotograaf voor een kinderdagverblijf

Wat leuk dat jullie een nieuwe schoolfotograaf zoeken voor jullie kinderdagverblijf. De Schoolfotomeiden vinden het geweldig om dit voor jullie te mogen verzorgen! Wij zijn een enthousiast vrouwenteam en hebben veel ervaring met het werken met kinderen. Je kunt ons al boeken vanaf 35 kinderen. Zijn er meer dan 60 kinderen voor de fotoshoot op jullie kinderdagverblijf? Dan kunnen we de shoots verdelen over twee ochtenden.

Schoolfoto’s laten maken op een kinderdagverblijf kan een hele uitdaging zijn, maar de Schoolfotomeiden weten hoe ze een kindje mooi op de foto kunnen zetten. We doen er alles aan om die mooie lach op hun gezichtjes te toveren. Gekke geluidjes maken, met een balletje gooien of gewoon even met ze spelen om ze op hun gemakt te stellen: wij kennen de kneepjes van het vak!

kinderdagverblijf fotografie schoolfotomeiden

Op een kinderdagverblijf lopen de leeftijden van de kinderen nogal uiteen, daarom nemen we voor elke leeftijd geschikte attributen mee voor het maken van de perfecte kinderfoto! We nemen een kratje mee voor kindjes die nog niet kunnen zitten en een leuk wipstoeltje voor peuters. Met bijvoorbeeld een leuk harig kleedje erbij of een fietsje maken we een mooie setting voor stralende en spontane foto’s. We nemen altijd twee attributen mee, dan krijg je ook echt twee verschillende fotoseries.

Teamleden met werkervaring in de kinderopvang

Doordat we zelf teamleden met werkervaring in de kinderopvang hebben, weten wij heel goed hoe het er op een kinderdagverblijf aan toe gaat. Wij zorgen voor rust én flexibiliteit tijdens de shoot. We nemen de tijd om alle kinderen een minishoot te geven en gaan pas weg als iedereen op de foto is geweest.

Bij een fotoshoot op een kinderdagverblijf is het ook heel belangrijk om de rust te bewaren. We werken gestructureerd en spreken vooraf duidelijk onze werkwijze met jullie door. Zo weten jullie wat er gaat gebeuren en wat jullie van ons kunnen verwachten.

Op de foto gaan kan voor sommige kinderen heel spannend zijn. Wil een kindje echt niet op de foto, dan proberen we het later die ochtend nog een keer. Willen jullie op meerdere dagen foto’s laten maken op het kinderdagverblijf, dan kunnen we ook een nieuwe poging doen op een andere dag.

Schoolfoto’s laten maken op een kinderdagverblijf: onze werkwijze

We vertellen jullie graag over onze werkwijze, dan weten jullie precies wat de bedoeling is als jullie door de Schoolfotomeiden schoolfoto’s laten maken op jullie kinderdagverblijf.

Wij werken altijd met naamkaartjes. We vragen jullie om de ouders vooraf een kaartje met gegevens van het kindje in te laten vullen. Na de minishoot fotograferen ze het kaartje, zo weten we precies wie we op de foto gezet hebben en in welke groep het kindje zit. Ongeveer twee weken na de shoot staan alle foto’s klaar in de online galerij. Alle ouders ontvangen een inlogkaartje waarmee ze de foto’s van hun eigen kind en de groepsfoto kunnen bekijken en bestellen! Van elk kind staan er altijd 8 foto’s in de galerij, dan zit er voor elke ouder wel een foto bij die ze mooi vinden!

Meer informatie over schoolfoto’s laten maken op een kinderdagverblijf vind je in onze brochure!

 

Vraag vandaag nog informatie aan

Willen jullie de Schoolfotomeiden boeken om op jullie kinderdagverblijf schoolfoto’s te laten maken? Neem dan snel contact op voor meer informatie of om een datum in te plannen!

 

Neem contact op