Schoolfoto’s voor de basisschool maken

Zoeken jullie een goede fotograaf die schoolfoto’s voor jullie basisschool kan maken? Dan zijn jullie bij de Schoolfotomeiden aan het juiste adres!

Als we bij jullie op school mogen komen fotograferen, mogen jullie zelf de achtergrond uitkiezen. De keuze is reuze! De datum is natuurlijk heel belangrijk, want het moet in jullie drukke schema’s passen. Hoeveel dagen we komen is afhankelijk van het aantal leerlingen. We zijn per groep ongeveer een half uur bezig. Bij kleuters is het fijn als er iets meer speling is, zij vinden het vaak heel spannend!

basisschool voorbeeld schoolfotomeiden
basisschool voorbeeld schoolfotomeiden

Alle kinderen krijgen een minishoot

Op de dag(en) dat we bij jullie zijn krijgen alle kinderen eigenlijk een minishoot. We fotograferen meerdere poses en doen er alles aan om leuke foto’s te creëren. Het is zoveel meer dan even zitten en lachen. We proberen de kinderen aan het lachen te maken en geven ze een houding waar ze zich prettig bij voelen. Dan zijn ze ook echt zichzelf op de foto en dat vinden wij als schoolfotograaf het belangrijkste! Voor een soepel verloop is het fijn als er een extra juf of hulpouder is om de kids naar de fotograaf begeleiden.

Vooraf krijgen jullie kaartjes waarop de naam en de groep ingevuld worden. De kinderen nemen die kaartjes mee naar de shoot. Na een fotosessie fotograferen we ook het kaartje en weten we precies wie we op de foto gezet hebben.

Na de drukke shootdagen begin het moeilijkste, wachten! Dit vindt niemand leuk, maar we moeten natuurlijk wel de leukste foto’s selecteren, bewerken en de groepsfoto’s tot één geheel samenvoegen als dat nodig is. Omdat smaken nu eenmaal verschillen ontvangen de ouders niet 1, maar 8 foto’s in de galerij. Zo zit er voor iedereen altijd wat leuks bij!

Foto’s staan binnen 2 weken online

Binnen 2 weken staan de foto’s online en ontvangt de school van ons kaarten met daarop de logingegevens per kind. Deze kunnen jullie meegeven aan de kinderen. De ouders loggen in met een persoonlijke code en kunnen zo alleen de foto’s van hun eigen kind zien en de groepsfoto van de klas.

Schoolfoto’s bestellen

Schoolfoto’s bestellen is heel eenvoudig. Ouders maken een keuze en betalen via iDeal. We maken altijd een verzamelorder: als de ouders binnen een bepaalde periode bestellen worden er geen verzendkosten berekend. Als deze periode voorbij is verwerken we de bestellingen en wordt de verzamelorder op school gebracht.

Voor de school zijn er geen kosten verbonden als wij de schoolfoto’s komen maken. Een overzicht van de prijzen voor schoolfoto’s zijn te vinden in onze brochure, deze kan je HIER gratis downloaden.

Hebben jullie vragen over schoolfoto’s of willen jullie een afspraak voor een fotoshoot maken? Neem contact met ons op!

 

 

Vraag vandaag nog informatie aan

Willen jullie de Schoolfotomeiden boeken om op jullie kinderdagverblijf schoolfoto’s te laten maken? Neem dan snel contact op voor meer informatie of om een datum in te plannen!

 

Neem contact op